Optoconnect voor optometristen

Optoconnect faciliteert extra inkomsten voor de optometrist met een landelijk zorgnetwerk voor declarabele oogzorg.

Met ons eigen Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) verzorgen wij de koppeling en communicatie tussen de patiënt, de huisarts, de oogarts, de optometrist, het winkel automatiseringspakket en de zorgverzekeraar.

Door vergrijzing, stijgende wachttijden bij de oogarts en behoefte aan buurtzorg is er een groeiende vraag naar oogheelkundige zorg in de regio.
Optoconnect ondersteunt optiekbedrijven om in deze behoefte te voorzien. Door onze kwaliteitsborging en de rapportages naar de huisarts en de oogarts, kan de optometrist eindelijk declarabele oogheelkundige zorg verlenen.

Het is natuurlijk belangrijk dat u als erkend optometrist bekend bent bij huisartsen in uw regio.
Optoconnect ondersteunt dit proces door middel van informatievoorziening en campagnes gericht op huisartsen, zodat de huisartsen in uw regio de patiënten zullen verwijzen naar u.

Kwaliteitscontrole

Wij vinden het van groot belang om de huisarts proactief te informeren over de resultaten van uw onderzoeken. Optoconnect registreert en borgt de kwaliteit van de optometrische onderzoeken.

Het is ook mogelijk de oogarts inzicht te geven in de kwaliteit van uw onderzoeken en de verwijzingen van de huisarts. Optoconnect kan geautomatiseerd steekproefsgewijs onderzoeken aan de oogarts aanbieden ter controle. De oogarts kan dan adviseren en sturen in de kwaliteit van de uitgevoerde onderzoeken.

Belangrijk voor de implementatie van het Optoconnect platform is dat de huisarts geen nieuwe ICT infrastructuur nodig heeft. Patiënten kunnen eenvoudig en beveiligd via ZorgDomein verwezen worden.

De rapportage van de uitgevoerde onderzoeken wordt via ZorgMail en een zogenaamd MedLab bericht automatisch teruggekoppeld aan de huisarts.

Optoconnect proces schema - declarabele oogzorg

Klantenbinding

Naast de declarabele oogzorg ondersteunen wij optiekbedrijven ook met een commercieel oogzorg model.
Optoconnect helpt om door middel van informatievoorziening en oogzorgcampagnes klantenbinding te generen op basis van actuele behoeften en zo nieuwe en bestaande klanten te mobiliseren.

Wij bieden uitgebreide marketing- en communicatiemogelijkheden zoals oproepkaarten, oogzorgcampagnes en programma’s zoals het Oogzorgplan en het Myopie Management Plan om klanten te binden.

Wij kunnen op basis van uw wensen en eisen een complete campagne inrichten met uitgaande klantcommunicatie zoals online campagnes (Facebook) tot en met de uitingen op de winkelvloer.
Dit alles met de uitstraling van uw optiekbedrijf.

U bespaart kosten en tijd, u versterkt uw klantenbinding en u verhoogt uw omzet.

drukwerk-oogzorg-campagnes

Sluit u ook aan bij Optoconnect

Heeft u vragen?

Neem contact op

Afspraak maken

Bel 088 80 90 330

Neem contact met ons op

Stuur een mail

Sluit ook aan bij
Optoconnect

Bel 088 80 90 330, mail naar info@optoconnect.nl of vul ons contactformulier in. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Neem contact op

Contact